Lexus op het salon van Brussel 2017

Lexus op het salon van Brussel 2017

Belgische premières:

  • LC 500h

  • IS 300h

Andere nieuwigheden

  • NX 300h Dynamic Line

Overzicht aanwezige voertuigen op de stand:

LC 500h

IS 300h Dynamic Line 

NX 300h Dynamic Line

CT 200h Business Edition

GS 300h Executive Line

RX 450h Executive Line

RC 300h F SPORT Line

LC 500h

De gloednieuwe luxecoupé met 4 zitplaatsen, zijn adembenemende design en uiterst vernieuwende technologie kent zijn première op het autosalon en zal vanaf juli 2017 te bewonderen zijn in de showrooms.

Luxewagens aan fiscaal interessante voorwaarden

Lexus presenteert als pionier terzake een volledig gamma aan hybride wagens als interessant alternatief voor de klassieke dieselconcurrenten.  Lexus is dan ook het enige luxemerk dat een volledig gamma hybride modellen in zijn gamma heeft: van een compacte hatchback over berlines en crossovers tot een coupé.  Vooral op het vlak van belasting op Voordeel Alle Aard is de keuze voor de hybride technologie vaak veel voordeliger dan bij een dieselconcurrent, zowel voor werkgever als voor werknemer.  Om dit voordeel nóg te versterken, biedt Lexus op de CT 200h, de IS 300h, de GS 300h, de NX 300h en de RX 450h ook interessant uitgeruste Business Edition uitvoeringen aan.  Deze worden aangeboden aan nettoprijs, waardoor het belastbare voordeel verder wordt beperkt. 

Maar Lexus Hybrid Drive is ook synoniem voor hoge betrouwbaarheid. Dankzij de Hybrid Health check, die bij het jaarlijks onderhoud bij de officiële Lexus verdeler wordt uitgevoerd, wordt de hybride batterij gedekt tegen defecten tot 10 jaar, zonder kilometerbeperking.  De Hybrid Health Check verlengt zo de gemoedsrust van de eigenaar na de 5 jaren garantie die de hybride onderdelen reeds genieten. 

Ook de totale gebruikskost ligt met een hybride Lexus vaak lager dan bij de gemiddelde dieselconcurrent.  Het aantal slijtagegevoelige onderdelen is bij Lexus Hybrid Drive immers kleiner: geen koppeling, geen klassieke versnellingsbak, geen startmotor, geen alternator…  Het hybride systeem zorgt dus met zijn vooruitstrevende technologie voor een mooie balans tussen rijplezier, kostenbeheersing en betrouwbaarheid.

En, last but not least: dit alles met een groot gebruiksgemak: een full hybride van Lexus moet je immers niet zelf opladen aan het stopcontact, dit gebeurt vanzelf tijden het remmen, uitbollen of vertragen.

De Lexus-stand bevindt zich dit jaar in Paleis 7

Hieronder vindt u de koppelingen waar u de persdossiers en afbeeldingen van de vermelde modellen kunt downloaden:

 

 

 

Over Lexus Belgium