Wereldpremière van de LF-NX turboversie op de Tokyo Motor Show

Wereldpremière van de LF-NX turboversie op de Tokyo Motor Show

Lexus kondigt vandaag aan dat het haar concept voor een compacte crossover-SUV, namelijk de Lexus LF-NX, zal onthullen tijdens de 43e editie van de Tokyo Motor Show. Dit autosalon vindt plaats van 20 november tot en met 1 december in Tokyo Big Sight in Koto Ward.

De Lexus LF-NX, de nieuwe generatie compacte luxueuze SUV-crossovers die tijdens de Frankfurt Motor Show eerder dit jaar voor het eerst werden onthuld, werd voorzien van een nieuw ontwikkelde 2.0-liter turbomotor die garant staat voor buitengewone rijsensaties en milieuprestaties.

Een lager zwaartepunt, dat extra wordt benadrukt door de lip onder de voorspoiler, geeft de turboversie een sportievere look.

De LF-NX pakt uit met een zuiver profiel waarbij zijn compacte en scherpe koetswerktekening en zijn grote banden een vermogen en rijplezier uitstralen dat uniek is voor een SUV.

In het interieur staat de nieuwe interface met aanraakfunctie via ‘touch-pad’ garant voor een hoogtechnologische, gebruiksvriendelijke en unieke Lexus-ervaring.

  Lexus LF-NX
Lengte (mm) 4.640
Breedte (mm) 1.870
Hoogte (mm) 1.620
Wielbasis (mm) 2.700

 

Over Lexus Belgium