Nieuwe Lexus LS 500 F SPORT beleeft wereldpremière

TORRANCE, Californië (4 april 2017) – Na het recente debuut van de LS 500 in Detroit en de LS 500h in Genève kondigde Lexus vandaag aan dat de volledig nieuwe LS F SPORT zijn wereldpremière zal beleven in New York, alvorens hij wordt tentoongesteld op het internationale autosalon van New York.

De volledig nieuwe LS is gebaseerd op een verlengde versie van het wereldwijde GA-L-platform voor luxemodellen. Dat is het stijfste dat Lexus ooit ontwikkelde en tilt het rijgedrag, de soepelheid en de stilte in het interieur naar ongekende hoogten. De F SPORT-modellen bouwen verder op het responsieve en wendbare karakter van het platform voor de meest meeslepende LS-rijervaring ooit. Beschikbaar op de LS 500 en LS 500h.

De LS 500 F SPORT 2018 wordt vanaf 12 april tentoongesteld op de Lexus-stand in het Javits Convention Center, waar het internationale autosalon van New York 2017 plaats vindt.

                                                                                                        # # #

www.facebook.com/lexus

www.twitter.com/lexus

www.youtube.com/LexusVehicles

https://plus.google.com/+Lexus/posts

www.instagram.com/lexususa

https://www.pinterest.com/lexususa 

Noot aan de redactie: Productinformatie en afbeeldingen zijn online beschikbaar via onze perswebsite http://LexusNewsroom.com.

 

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Over Lexus Belgium