LEXUS’ VISIE OP PROGRESSIEVE LUXE WORDT ONTHULD TIJDENS TOKYO MOTOR SHOW

LEXUS LICHT EERSTE TIP VAN DE SLUIER VAN NIEUWE CONCEPT-CAR

Tijdens de 44ste Tokyo Motor Show zal Lexus op 28 oktober om 13h45 plaatselijke tijd (05u45 CET) een nieuwe concept-car onthullen die gestalte geeft aan de toekomstvisie van progressieve luxe volgens Lexus. Alle details zullen via een persbericht worden vrijgegeven op 28 oktober.

In totaal zal Lexus tijdens het 44ste autosalon van Tokio 11 voertuigen tentoonstellen, waarvan er twee hun Japanse debuut maken: de gedeeltelijk hertekende GS en de prestatiegerichte GS F sportberline, de jongste telg uit het Lexus F-gamma. Daarnaast zal de premium crossover RX zijn eerste publieke opwachting maken tijdens dit salon. De drie modellen werden eerder dit jaar al in de Verenigde Staten onthuld en zullen nog in de loop van 2015 in Japan gecommercialiseerd worden.

Hashtag voor het evenement: #LexusInTokyo

De Tokyo Motor Show 2015 zal plaatsvinden in de Tokyo Big Sight van 28 oktober tot en met 8 november. De persdagen staan gepland op 28 en 29 oktober, 30 oktober is een previewdag die wordt gevolgd door de dagen voor het grote publiek die duren tot en met 8 november. Surf voor meer informatie naar http://www.tokyo-motorshow.com/en/.

Om meer te weten te komen over Lexus tijdens de Tokyo Motor Show, surf naar
http://www.lexus-int.com/motorshow/2015-tokyo-motor-show/

Over Lexus Belgium