LEXUS OP HET SALON VAN GENÈVE 2016

  • Wereldpremière van de luxecoupé LC 500h met meerfasig hybridesysteem van de nieuwste generatie

  • Europese première van de LF-FC concept

Lexus onthult de hybrideversie van zijn gloednieuwe LC-luxecoupé op het autosalon van Genève 2016. De LC 500h wordt aangedreven door de nieuwste generatie van Lexus' hybrideaandrijving, het 'Lexus Multi Stage Hybrid System'. Dat biedt betere prestaties, meer rijplezier en een hogere efficiëntie.

De LC werd voor het eerst voorgesteld op het Noord-Amerikaanse Internationale Autosalon 2016 (NAIAS). De stijl, de prestaties en het vakmanschap van de coupé positioneren de wagen als een van de vlaggenschepen van Lexus. De LC gebruikt ook de nieuwe architectuur van het merk die nog betere dynamische prestaties belooft.

De LC inspireert zich op de befaamde LF-LC concept-car die in 2012 werd voorgesteld. Met de nieuwe ontwikkelingsprocessen en designfilosofieën die hij vertegenwoordigt, luidt de LC het begin van een nieuw tijdperk in voor Lexus. Zijn uitzonderlijke look werd unaniem geprezen en erkend door professionals die de LC op het NAIAS-salon 2016 bekroonden met twee EyesOn Design-onderscheidingen voor beste productiemodel en beste interieurdesign.

Lexus zal ook de LF-FC concept voorstellen op het autosalon van Genève 2016. De LF-FC is een visionair nieuw model dat vooruitblikt op de richting die het design en de technologie van het toekomstige vlaggenschip van Lexus zullen inslaan. De LF-FC, die werd onthuld op het autosalon van Tokio 2015, wordt aangedreven door een uiterst krachtig brandstofcelsysteem. Hij beschikt bovendien over een 'aanraakloze' bedieningsinterface en autonome rijtechnologieën.

De persconferentie van Lexus vindt plaats op 1 maart om 11.30 uur op de Lexus-stand (nummer 4211) in hal 4 van Palexpo.

Foto’s kunnen gedownloaded worden via: http://newsroom.lexus.eu

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Over Lexus Belgium