LEXUS OP HET AUTOSALON VAN GENÈVE 2018

  • Lexus presenteert de nieuwe cross-over UX in wereldpremière op 6 maart

  • Europese première van de nieuwe RX L met drie zetelrijen en plaats voor zeven personen

  • Europese première van conceptcar LF-1 Limitless

  • Tiende verjaardag van het Lexus F-gamma gevierd met nieuwe Speciale Editie van de RC F coupé

Lexus heeft vandaag aangekondigd dat het zijn nieuwe cross-over UX op 6 maart in wereldpremière zal voorstellen op het autosalon van Genève. 

Het luxemerk viert daarnaast ook de Europese première van de RX L, een nieuwe versie met drie zetelrijen van Lexus’ uiterst populaire cross-over RX. Dit nieuwe model biedt comfortabel plaats aan zeven personen dankzij een flexibele zetelopstelling die tevens getuigt van een uitmuntende moduleerbaarheid. Het veelzijdige interieur van de RX L werd gerealiseerd door de RX met 110 mm te verlengen, zonder daarbij te raken aan zijn stijlvolle coupéprofiel.

Nog een Europese primeur is de conceptcar Lexus LF-1 Limitless, die begin januari voor het eerst werd onthuld op het autosalon van Detroit.

Een ander hoogtepunt op de Lexus-stand van het autosalon van Genève 2018 is de speciale reeks van de RC F coupé, die werd ontworpen als eerbetoon aan de tiende verjaardag van het Lexus F-gamma.

De persconferentie met het nieuwe hoofd van Lexus Europe, Pascal Ruch, vindt op 6 maart om 10:00 uur plaats op de Lexus-stand in Hal 4.

https://livestream.com/LexusInternational/geneva2018

 

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Over Lexus Belgium