LEXUS OP HET AUTOSALON VAN FRANKFURT 2015

LEXUS OP HET AUTOSALON VAN FRANKFURT 2015

  • Europese lancering van de vierde RX-generatie
  • Designupgrade van GS-gamma
  • Nieuwe speciale editie van Lexus  CT en IS

Op het autosalon van Frankfurt 2015 beleeft de vierde RX-generatie haar Europese première. Als bestverkocht model in de 26-jarige geschiedenis van het merk (zo'n 2,2 miljoen verkochte exemplaren) neemt de RX een derde van de volledige Lexus-verkoop voor zijn rekening.

De scherpe vouwen en rondingen van de gloednieuwe RX vertegenwoordigen een gedurfde nieuwe stijlevolutie voor het model en sluiten aan bij het design-DNA van andere recent gelanceerde modellen in het Lexus-gamma.

Het RX-interieur vormt een onberispelijke balans van functionaliteit en luxe. Het hertekende interieur geeft een ruimtelijk maar tegelijk intiem gevoel dat zorgt voor nog meer comfort voor bestuurder en passagier.

Bovendien is de RX uitgerust met geavanceerde herwerkte hybride- en benzinemotoren, hoogstaande veiligheidstechnologieën en rijhulpmiddelen zoals het innovatieve Lexus Safety System+ en nieuwe comfort- en technologievoorzieningen die hem tot de beste Lexus-SUV tot nu toe maken.

Het GS gamma krijgt een designupdate, met o.a. een hertekende neus met standaard bi-ledkoplampen.  Ook dit vernieuwde model pakt uit met het Lexus Safety System+.

En tot slot wordt het dynamische karakter van de CT en IS benadrukt door nieuwe specifieke stijlelementen in een nieuwe speciale reeks. Deze worden later dit jaar beschikbaar.

De persconferentie van Lexus vindt plaats op 15 september om 13.00 uur op de Lexus-stand (C19 - hal 8).

 

Officiële foto's zijn beschikbaar in de persruimte van Lexus Europe: http://newsroom.lexus.eu

Over Lexus Belgium