LEXUS ONTWIKKELT HOVERBOARD VAN DE TOEKOMST

LEXUS ONTWIKKELT HOVERBOARD VAN DE TOEKOMST

COMBINATIE VAN DESIGN EN TECHNOLOGIE RESULTEERT IN EEN CREATIEVE DOORBRAAK VOOR DE NIEUWE 'AMAZING IN MOTION'-CAMPAGNE VAN LEXUS

De constructeur van luxewagens Lexus werkte samen met toonaangevende experts op het vlak van supergeleidende technologie om een van de meest geavanceerde hoverboards ooit te ontwikkelen.

Mark Templin, Executive Vice President van Lexus International licht toe: "Bij Lexus dagen we onszelf en onze partners voortdurend uit om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. Die vastberadenheid – in combinatie met onze expertise en passie voor design en innovatie – ligt aan de basis van het hoverboardproject. Het is een mooi voorbeeld van wat we kunnen bereiken als we technologie, design en verbeeldingskracht verenigen."

De Hoverboard van Lexus maakt gebruik van magnetische levitatie om zich wrijvingsvrij voort te bewegen. Met vloeibare stikstof gekoelde supergeleiders en permanente magneten stellen Lexus in staat om het onmogelijke mogelijk te maken.

Vormgegeven in een design dat kenmerkend is voor Lexus, krijgt de Hoverboard het iconische spoelvormige radiatorrooster van Lexus mee evenals materialen die typisch zijn voor de modellen van het merk, van de hightech tot natuurlijke bamboe.

De Lexus Hoverboard maakt deel uit van het vierde project van de Lexus-campagne ‘Amazing in Motion’ die de creativiteit en innovatie van het merk Lexus in de kijker zet.

De Lexus Hoverboard zal de komende weken en gedurende de hele zomer getest worden in Barcelona (Spanje).

Noot aan de redactie:

  • De Lexus Hoverboard is een prototype en zal niet gecommercialiseerd worden.
  • Officiële hashtags #LexusHover en #AmazingInMotion.
Over Lexus Belgium