Lexus maakt prijzen GS 300h bekend

Lexus maakt prijzen GS 300h bekend

• Zeer goed uitgerust basismodel voor een prijs van € 44.500 • Scherp geprijsde Business Edition voor de fleetmarkt

Met de toevoeging van de nieuwe GS 300h aan het gamma van de luxeberline, biedt Lexus als ’s werelds eerste luxemerk de keuze tussen twee ‘full hybrid’-aandrijvingen voor een en hetzelfde model.

De op de achterwielen aangedreven GS 300h is uitgerust met een full hybrid systeem dat een 2.5 liter 4 cilinder benzinemotor met Atkinson cyclus en D-4S directe injectietechnologie combineert met een elektromotor. Met een CO2-uitstoot vanaf 109 g/km, hoort deze aandrijvingen bij de meest efficiënte van zijn klasse.

Dankzij de unieke combinatie van beperkte onderhouds- en gebruikskosten en interessante belastingvoordelen, zal de ‘full hybrid’-technologie van de nieuwe Lexus GS 300h klanten erg voordelige totale gebruikskosten kunnen bieden.

De prijs van het rijkelijk uitgeruste basismodel van de GS 300h bedraagt € 44.500 BTWi. In ruil voor dit bedrag krijgt de klant onder andere Bluetooth connectiviteit, een achteruitrijcamera, een premium audiosysteem met USB, 12 luidsprekers en DAB, regen- en lichtsensoren, een cruise control, elektrisch verstelbare voorzetels met geheugen voor de bestuurder, elektrisch verstelbaar multifunctioneel stuurwiel, een automatische klimaatregeling en bi-xenon koplampen.

Voor een bedrag van € 44.750 is de Business Edition van de GS 300h  beschikbaar. Voor amper € 250 bovenop de basisprijs, wordt de wagen dan extra uitgerust met een navigatiesysteem, parkingsensoren, zelfdimmende binnen- en buitenspiegels en metaallak. Deze uiterst scherpe nettoprijs zorgt er samen met de lage CO2-uitstoot voor dat de GS 300h veruit de laagste belasting op voordeel alle aard biedt binnen zijn segment (netto VAA vanaf € 82 per maand), wat zeer in de smaak zal vallen bij fleetklanten.

Hieronder vindt u de volledige lijst van prijzen en uitrustingen. 

Over Lexus Belgium