Lexus maakt prijzen CT 200h bekend

Lexus maakt prijzen CT 200h bekend

- Zeer competitieve basisprijs van € 26.690 - Scherp geprijsde Business Edition met nettoprijs van € 27.600

De nieuwe Lexus CT 200h, die een verhoogd comfort en meer finesse biedt, wordt in januari in Europese première op het autosalon van Brussel voorgesteld en verschijnt in de loop van de maand maart 2014 in de Belgische showrooms.

De neus van de nieuwe CT 200h pakt uit met een nog meer uitgewerkte versie van het ‘spoelvormige radiatorrooster’ van Lexus. In profiel is het model herkenbaar aan de nieuw ontwikkelde tienspaaksvelgen van 16 of 17 duim en de nieuwe haaienvinantenne op het dak. Achteraan kreeg de bumper een horizontalere structuur. Die omvat opvallende, L-vormige reflectorbehuizingen en een zwart middendeel onderaan om het lage zwaartepunt en de bredere look van de achterkant te benadrukken.

Dankzij een aanzienlijke daling van de uitstoot kan de CT 200h 2014 de beste CO2-cijfers voorleggen. Bij modellen met 16”-velgen daalde de CO2-uitstoot met 6 g/km van 94 naar 88 g/km en bij modellen uitgerust met 15”-velgen ging deze met 5 g/km omlaag, van 87 naar amper 82 g/km.

De nieuwe CT 200h combineert ook een stijver koetswerk, een herwerkte ophanging en een geoptimaliseerde aerodynamica met ingrijpende NVH-maatregelen (lawaai, trillingen en hardheid). Hierdoor geniet de bestuurder van een meer verfijnde en comfortabele rijervaring alsook een nog stiller interieur.

De zeer rijkelijk uitgeruste basisversie van de CT 200h (onder meer met automatische klimaatregeling, multifunctioneel lederen stuurwiel, bluetooth en usb connecties, licht- en regensensoren, enz.) wordt aangeboden aan de uiterst competitieve prijs van € 26.690. Voor fleetklanten heeft Lexus de Business Edition samengesteld die bovenop de basisversie alle onontbeerlijke opties voor bedrijfswagens aanbiedt zoals parkeersensoren, een snelheidsregelaar, metaalkleur en een navigatiesysteem. Dankzij de nettoprijs van € 27.600 en een CO2-uitstoot van slechts 88 gr/km, geniet de bestuurder van de CT 200h Business Edition van het laagst mogelijke VAA van € 1.200 per jaar.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende prijzen en uitvoeringen van de CT 200h 2014.  

Over Lexus Belgium