Lexus maakt prijzen bekend van de nieuwe NX 300h

Lexus maakt prijzen bekend van de nieuwe NX 300h

Sterk gepositioneerd met een interessante basis catalogusprijs van € 41.990,- BTWi

Lexus Belgium maakt de prijzen bekend van de nieuwe NX 300h.  Deze nieuwe luxe cross-over zal in de Lexus showrooms verschijnen in oktober 2014.

De nieuwe Lexus NX 300h, onlangs voorgesteld op de Beijing Motor Show, is de langverwachte compactere cross-over die net onder de succesvolle RX 450h plaatsneemt in het Lexus gamma.  De 2,5 liter 4-cilinder benzine hybride aandrijving levert een totaal systeemvermogen van 197 pk.  Met een CO2 -uitstoot die rond de 120 g/km schommelt (voorlopige interne cijfers in afwachting van de definitieve gehomologeerde gegevens) is deze nieuwe SUV een rechtstreekse rivaal voor de premium concurrenten met traditionele dieselmotor.  Hij wordt zowel met voorwiel- als met vierwielaandrijving gecommercialiseerd.
De basisversie is – zoals steeds bij Lexus – al zeer rijkelijk uitgerust en biedt o.a. een E-CVT automatische transmissie, 17” aluminium velgen, een premium audiosysteem met 8 luidsprekers en USB aansluiting, 8” kleurenscherm met afstandsbediening en achteruitrijcamera, alarm, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED koplampen enz.  Deze versie wordt gelanceerd met een catalogusprijs van € 41.990,- BTWi.
Ook voor deze NX 300h is er een specifieke versie voorzien die zich meer richt tot de fleetmarkt, nl. de Business Edition, die wordt aangeboden aan € 42.500,- BTWi.  Typische veelgevraagde uitrusting is hierbij inbegrepen, zoals o.a. een navigatiesysteem, parkeersensoren voor- en achteraan en een snelheidsregelaar.
Hogerop in het gamma is de NX 300h ook beschikbaar als Executive Line, een dynamisch uitgeruste F SPORT Line en een zeer luxueuze Privilege Line.  Deze laatste kan uitpakken met een aantal bijzondere elementen, zoals bijvoorbeeld een draadloze oplader voor smartphones, elektrisch instel- en neerklapbare achterzetels en het Mark Levinson Surround Sound® systeem met 15 luidsprekers.

Dankzij de zeer competitieve prijzen en de lage CO2 - waarden zal de nieuwe NX 300h voor de professionele rijder een heel interessant alternatief kunnen bieden, waarbij een netto maandelijks Voordeel Alle Aard voor de werknemer al mogelijk is vanaf minder dan € 100,- 

De nieuwe Lexus NX 300h vervolledigt het Lexus Hybrid Drive gamma, dat nu in totaal – als enige merk op de Europese markt – 6 verschillende hybride luxemodellen aanbiedt: van de compacte CT 200h tot de prestigieuze LS 600h.  De NX 300h is vanaf heden bij de officiële verdelers bestelbaar en zal in de showrooms verschijnen in oktober 2014.
 
Het volledige overzicht met prijzen en uitrusting van de NX 300h vindt u hieronder.
 

Contacteer ons
Joris Peeters Lexus Belgium
Joris Peeters Lexus Belgium
Over Lexus Belgium