LEXUS KONDIGT DRIE EUROPESE PREMIÈRES AAN OP AUTOSALON VAN GENÈVE 2020

LEXUS KONDIGT DRIE EUROPESE PREMIÈRES AAN OP AUTOSALON VAN GENÈVE 2020

  • Eerste publieke optreden in Europa van de Lexus LF-30 Electrified Concept, een visie op de toekomstige elektrificatie van Lexus
  • Europees debuut van de UX 300e, Lexus’ eerste batterijaangedreven elektrische voertuig en eerste model dat onder de Lexus Electrified-vlag wordt uitgebracht
  • Europese onthulling van de LC 500 Convertible, een cabrioletversie van Lexus’ vlaggenschip, de LC coupé
  • Tijdens de persdagen van het salon (3 en 4 maart) is een "on demand" digitale persconferentie beschikbaar, zowel online als in de Lexus-stand
Lexus presenteert drie Europese premières op het autosalon van Genève 2020, waaronder binnenkort te introduceren nieuwe producten en een conceptstudie die zijn technologische en ontwerpvisie op een elektrische auto van de toekomst weergeeft.

De LF-30 Electrified Concept laat zien welke geavanceerde vormgeving en technologie Lexus voor de toekomstige elektrificatie van zijn merk voorziet en welke unieke kans daardoor ontstaat om een fundamenteel andere vorm van rijplezier te bieden. De Lexus Electrified-strategie wil keuze, comfort en opwinding bieden voor consumenten die bereid zijn om een stap verder te gaan dan conventionele aandrijflijnen.

De UX 300e is het eerste batterijaangedreven elektrische voertuig (BEV) van Lexus en het eerste model dat onder de Lexus Electrified-vlag wordt geproduceerd. Het onderscheidende ontwerp en de hoge functionaliteit van de originele UX, Lexus’ compacte cross-over voor in de stad, gaan in dit model samen met verfijnde maar dynamische rijprestaties en alle typische Lexus-eigenschappen: comfort, uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

De nieuwe Lexus LC 500 Convertible is net als de LC coupé een ambitieus paradepaardje voor het hele Lexus-gamma. Het model, dat ontworpen is rond het thema ‘Ultimate Beauty’, trekt dankzij Lexus’ kenmerkende oog voor detail ieders aandacht, zowel met open als met dichte kap, en biedt een rijervaring die alle zintuigen stimuleert.

Lexus zal aanwezig zijn in stand 4211, die zich in hal 4 van het Palexpo-tentoonstellingscentrum bevindt. De digitale persconferentie die door Lexus wordt gepresenteerd, is tijdens de persdagen van het salon (3 en 4 maart) op elk moment beschikbaar. Mediavertegenwoordigers kunnen bij de stand van Lexus langsgaan wanneer het hun uitkomt en het merk Lexus en de productboodschappen op een individueel scherm ontdekken.

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Press Events Manager, TOYOTA & LEXUS BELUX
Stephan Lesuisse Press Events Manager, TOYOTA & LEXUS BELUX