LEXUS INTRODUCEERT NIEUWE MODELLEN EN UITVOERINGEN IN ZIJN GAMMA ZELOPLADENDE HYBRIDE SUV'S

LEXUS INTRODUCEERT NIEUWE MODELLEN EN UITVOERINGEN IN ZIJN GAMMA ZELOPLADENDE HYBRIDE SUV'S

Milieuvriendelijkheid en design boven in het Lexus SUV-gamma

Van de opvallende NX 300h, over de iconische luxe RX 450h tot de gloednieuwe RX 450hL. Ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: het zijn zelfopladende hybride SUV’s. Een hedendaags, luxe alternatief voor diesel.

De NX 300h AWD: hybride met een opvallende look

De NX-crossover is met zijn geraffineerde stijl het best verkochte model in het Lexus-gamma. De combinatie van luxe, eigentijds design, een intelligente layout en aangenaam rijgedrag spreekt autoliefhebbers al jaren aan. De nieuwe NX 300h combineert een opvallend design met vooruitstrevende technologie. Resultaat: een verbeterde rijervaring.

De nieuwe ‘Shadow Edition’- uitvoering van de NX 300h AWD omvat een zeer rijke uitrusting, met onder meer zwart gelakte afwerking van een aantal koetswerkelementen, een donker bronzen afwerking van de 18” lichtmetalen velgen, een premium navigatiesysteem met 10.3” multimediascherm, premium sound systeem met 10 luidsprekers, achteruitrijcamera, Tahara lederen bekleding en verwarmbare voorzetels. De versie is beschikbaar in vijf metaallak-buitenkleuren en drie kleuren voor de binnenbekleding. De NX 300h AWD is verkrijgbaar vanaf € 49.490 inclusief btw, met klantenvoordeel van € 5.500.

 

De RX 450h: luxueuze hybride cross-over

Het RX-gamma van Lexus, de meest luxueuze cross-over op de markt die de veelzijdigheid van een SUV moeiteloos koppelt aan het rijgedrag van een luxeberline - komt ook met een nieuwe ‘Shadow Edition’-uitvoering. De RX 450h krijgt onder andere een zwart gelakte afwerking van een aantal koetswerkelementen waaronder de buitenspiegels en radiatorrooster, specifieke zwart gelakte 20” lichtmetalen velgen, een premium navigatiesysteem met 12.3” multimediascherm, een premium sound systeem met maar liefst 12 luidsprekers en de ‘Climate Concierge’ met automatische regeling van onder andere zetelverwarming en -koeling. De beschikbaarheid in vijf metaallak-buitenkleuren en twee kleuren voor de binnenbekleding biedt voor ieder wat wils. De RX 450h Shadow Edition is verkrijgbaar vanaf € 66.500 inclusief btw, met klantenvoordeel van € 7.320.

 

De RX 450hL: hybride rijplezier voor zeven

Luxueus hybride rijden kan ook groots: de nieuwe RX 450hL biedt zeven zitplaatsen in alle comfort. Met een elektrisch neerklapbare derde zetelrij, lederen bekleding en klimaatregeling met drie zones standaard, een elektrische achterklep en hybridemotor met V6- en elektromotor. En wees gerust: je boet niet in op stijl. Het typische gestroomlijnde en luxe Lexus-design blijft behouden, zowel voor het koetswerk als interieur. De RX 450hL is verkrijgbaar vanaf € 67.190 inclusief btw. Meer info over de nieuwe RX 450hL op press.lexus.be of op https://newsroom.lexus.eu/the-new-rx-l/.

 

De nieuwe uitvoeringen en modellen worden gelanceerd tijdens de Lexus Hybrid Exclusive Days van 11 tot 16 juni in het officiële Lexus retailer netwerk. Meer info op press.lexus.be of lexus.be

 

Over Lexus Belgium