LEXUS EN MARK RONSON NODIGEN FANS UIT OM HUN EIGEN TRACK TE MAKEN VOOR DE ULTIEME ‘LC DRIVING EXPERIENCE’

LEXUS EN MARK RONSON NODIGEN FANS UIT OM HUN EIGEN TRACK TE MAKEN VOOR DE ULTIEME ‘LC DRIVING EXPERIENCE’

Lexus slaat de handen in elkaar met bekroonde muziekproducer om fans uit te nodigen hun eigen stempel te drukken op de lancering van de luxueuze LC

MAANDAG 22 MEI 2017: Lexus en Mark Ronson hebben vandaag een kortfilm onthuld waarmee ze muziek- en autoliefhebbers de kans willen geven om de ‘LC Driving Experience’ naar een hoger niveau te tillen door hun eigen track toe te voegen aan de rit, daarbij gebruik makend van exclusieve muziekstukjes die Ronson in de studio producet.

 

Geïnspireerd door de baanbrekende luxecoupé LC en beelden en klanken van de wereldbefaamde muzikale hotspot Ibiza, krijgen kijkers de kans om hun dj-kwaliteiten te tonen door een eigen track uit te werken met behulp van een speciaal ontwikkeld platform dat steunt op de baanbrekende muzieksequencer Novation Launchpad.

 

Mark, zelf een enthousiaste bestuurder en (uiteraard) muziekliefhebber, heeft zijn eigen versie van de rit gemaakt als inspiratie voor wie de uitdaging aangaat. Die versie kunt u hier bekijken:  https://nl.lexus.be/lexus-today/make-your-mark/behind-the-scenes/#.

 

Ibiza, dat bekend staat om zijn muzikale erfgoed en waar ‘s werelds meest innovatieve artiesten kind aan huis zijn, was de perfecte locatie om vorm te geven aan de ambitie van Lexus om fabelachtige ervaringen te creëren op het gebied van muziek, kunst en technologie. De schitterende uitzichten, iconische kustwegen en kristalheldere blauwe wateren van Ibiza vormden het ideale decor om de compromisloze stijl en prestaties van de LC in de kijker te zetten.

 

De allesoverheersende ‘LC Driving Experience’ is de volgende fase in de campagne ‘Make Your Mark’ die consumenten en liefhebbers de komende vijf maanden de kans geeft om aan de slag te gaan met sensationele inhoud en adembenemende ervaringen.

 

Het design van de LC coupé blijft opvallend trouw aan dat van de LF-LC concept-car, waardoor ze beide in de prijzen vielen bij de EyesOn Design Awards. De LC is het levende bewijs van de evoluerende ontwikkelingscultuur bij Lexus, die een ongeëvenaard nauwe samenwerking tussen de design- en ontwikkelingsteams van Lexus voorschrijft om nieuwe modellen uit te werken.

 

Om uw track toe te voegen aan de ultieme ‘LC Driving Experience’, surft u naar https://nl.lexus.be/lexus-today/make-your-mark/#

 

--- EINDE ---

Over Lexus Belgium