Skip to Content

#LCONTOUR: LEXUS LC VERVOEGT CHANTILLY ARTS & ELEGANCE RICHARD MILLE IN FRANKRIJK

  • De Lexus LC zal op 4 september deelnemen aan het Concours d’Elegance ter gelegenheid van het evenement Chantilly Arts & Elegance Richard Mille

  • LC zal vanaf 29 september worden tentoongesteld op het Autosalon van Parijs

Na zijn publieke optredens in Spanje, Nederland, Duitsland en nu in het Verenigd Koninkrijk, zal Lexus' nieuwe luxecoupé, de LC, zijn Europese tournee (#LCOnTour) in september voortzetten in Frankrijk.

Op 4 september neemt de LC deel aan de derde editie van het befaamde evenement Chantilly Arts & Elegance Richard Mille. De hoofdattractie van deze internationaal bejubelde happening is het Concours d'Elegance, waar de Lexus LC het publiek in vervoering zal brengen met zijn fabelachtige design.

Nauwelijks enkele weken later (vanaf 29 september), wordt de LC tentoongesteld op het Autosalon van Parijs, waar hij vanaf 1 oktober wordt voorgesteld aan het grote publiek.  

De LC, Lexus' topcoupé, wordt in de lente van 2017 gelanceerd met twee krachtbronnen. De LC 500h 'full hybrid' combineert een 3,5-liter V6-benzinemotor met het volledig nieuwe meerfasige hybridesysteem van het merk om een snellere respons en authentieke topprestaties af te leveren. De LC 500 is uitgerust met een 5.0 V8-benzinemotor, gekoppeld aan een nieuwe tientrapsautomaat, een primeur voor een luxewagen. De LC maakt tevens als eerste model gebruik van het nieuwe GA-L-platform van Lexus, dat een veel scherpere en meer geraffineerde rijervaring verzekert.

Over Lexus Belgium