EXCLUSIEF INTERVIEW MET HOOFDINGENIEUR LEXUS ELECTRIFIED

EXCLUSIEF INTERVIEW MET HOOFDINGENIEUR LEXUS ELECTRIFIED

In zijn voortdurende streven om automobilisten een innovatieve en verrassende ervaring te bezorgen, heeft Lexus onlangs zijn visie onthuld voor een toekomstige generatie elektrische voertuigen onder de naam "Lexus Electrified".

De “Lexus Electrified” visie is een fundamentele sprong vooruit op het vlak van prestaties, handling, wagenbeheersing en rijplezier – ook al blijft de mobiliteit in onze samenleving veranderen met de komst van autonoom rijden en elektrificatie.

Voortbouwend op het originele rijplezier zal Lexus zijn 15 jaar ervaring met elektrificatietechnologieën benutten om het rijplezier nog verder te laten evolueren en de essentie van luxewagens voor de toekomst fundamenteel te veranderen – door een uniek Lexus-rijconcept te ontwikkelen met uitzonderlijk rijcomfort, stilte en vakmanschap.

Takashi Watanabe, hoofdingenieur bij Lexus, heeft het in een exclusief interview over de sleutelaspecten van deze “Lexus Electrified”-strategie.

 

Over Takashi Watanabe:

Takashi Watanabe startte zijn carrière bij Toyota in 1993 met de ontwikkeling van motorsystemen. Hij was betrokken bij talrijke motortypes en uitlaatsystemen. Sinds 2012 werkte hij ook aan de ontwikkeling van verschillende Lexus-auto's en in 2017 werd hij hoofd van het Lexus Electrified-project.

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Press Events Manager, TOYOTA & LEXUS BELUX
Stephan Lesuisse Press Events Manager, TOYOTA & LEXUS BELUX