De nieuwe Lexus GS 300h

De nieuwe Lexus GS 300h

De nieuwe Lexus GS 300h richt zijn pijlen op de prestigieuze modellen van het E-segment en maakt Lexus nog aantrekkelijker voor de fleetmarkt door een interessant alternatief voor rivalen met 2-liter-dieselmotor aan te bieden.

  • Volledig nieuw ‘full hybrid’-model binnen het GS-gamma, om te concurreren met prestigemodellen in het E-segment
  • 2,5-liter ‘Lexus Hybrid Drive’-aandrijving met een CO2-uitstoot vanaf 109 g/km, wat overeenstemt met een verbruik van 4,7 l/100 km
  • Vloeiend, responsief en meeslepend rijgedrag
  • Superieur comfortpeil en geraffineerde technologieën aan boord voor aangenaam lange ritten
  • Gedurfde, dynamische koetswerkstijl, hoogwaardig interieur voor een hoog comfort, ook tijdens lange ritten
  • Lexus Hotspot voor een snelle wifi-verbinding voor alle inzittenden
  • Aanzienlijke voordelen in termen van gebruikskosten maken de GS 300h tot een sterk Lexus-aanbod voor particulieren en fleetklanten.

Verwacht wordt dat de GS 300h ruim 60 % van de totale GS‑verkoop voor zijn rekening zal nemen, en dat fleetklanten een aanzienlijk deel van dat percentage zullen uitmaken.

Samen met de IS 300h, die sinds deze zomer op de markt is, en de nieuwe CT 200h die begin 2014 wordt gelanceerd, zal de GS 300h het Lexus-gamma versterken met ‘full hybrid’-modellen voor drie cruciale marktsegmenten: ‘C’, ‘D’ en ‘E Premium’.

Samen met de lancering van de nieuwe GS 300h wordt het hele GS‑gamma op diverse punten verbeterd: design, technologie en veiligheid. De GS 300h wordt tevens verkrijgbaar als F SPORT-model met specifieke designaccenten en technologieën voor een nog meeslepender rijgedrag.

Hieronder kunt u het volledige persdossier, de technische gegevens, de uitrusting en de prijslijst van de nieuwe Lexus GS 300h downloaden.

Over Lexus Belgium