2020 LEXUS LC LIMITED EDITION KOPPELT KLASSIEK KLEURENPALET AAN VOORUITSTREVEND DESIGN

2020 LEXUS LC LIMITED EDITION KOPPELT KLASSIEK KLEURENPALET AAN VOORUITSTREVEND DESIGN

  • Exclusieve Terrane Khaki exterieurkleur 
  • Interieur in twee tinten: Bespoke Saddle Tan en Black Amber
  • Met anilineleder afgewerkte stoelen met Alcantara® deurinzetstukken 
Sinds zijn introductie drie jaar geleden is de Lexus LC uitgegroeid tot een waar stijlicoon. Dit jaar komt daar nog een extra laag raffinement bij met de introductie van de 2020 Lexus LC Limited Edition.  

Door de sensationele lijnen van de LC te versmelten met een klassiek kleurenpalet roept deze nieuwe, in beperkte oplage gebouwde LC het beeld op van een meer verfijnde, volwassen coupé, zonder toegevingen te doen op de moderne prestaties, technologie en stijl die hem zo aantrekkelijk maken. 

De transformatie begint met zijn onderscheidende Terrane Khaki lak, een exclusieve Limited Edition-kleur voor de LC. De onderscheidende groentint is subtiel in zijn kleurdiepte maar springt direct in het oog, waardoor elk hoekje van het wonderbaarlijke design van de LC extra aandacht krijgt. Een stel 21-inch wielen in twee tinten vervolledigt deze look, die het stijlprofiel van de LC op een hoger niveau tilt. 

Het interieur van de LC Limited Edition is net zo indrukwekkend dankzij de kleurstelling in twee tinten. Dit illustreert het uitzonderlijke design en vakmanschap waarmee elke LC uitgevoerd is. De elektrisch verstelbare stoelen met 10 posities zijn afgewerkt in anilineleder, het zachtste, meest kwaliteitsvolle leder dat in het Lexus-gamma wordt toegepast. De rijke kleur Bespoke Saddle Tan is uniek voor de Limited Edition en wordt aangevuld met de iets donkerdere tint van de Alcantara® bekleding op de deurpanelen, waardoor de cabine zacht en uitnodigend oogt. 

Als contrast met de geelbruine kleur van de stoelen wordt Black Amber leder gebruikt voor het stuurwiel, het dashboard, de middenconsole en de deuren. Bruin stiksel verbindt het donkerdere leder met de stoelen en doet de doorgedreven precisie van elke steek perfect uitkomen. 

De finishing touch voor elke 2020 Lexus LC Limited Edition is een aangepaste dorpelplaat, die voor elke wagen aangeeft dat het om een "limited edition" gaat. Door de geometrische vormen van de achterremlichten door te trekken naar deze lasergesneden platen, is het telkens wanneer u de deur opent op subtiele wijze duidelijk dat dit een zeldzame wagen is.

Er zijn geen mechanische wijzigingen aan de LC, of het nu gaat om de verbazend levendige LC 500 - met een 5,0-liter V8 benzinemotor en Direct Shift tientraps automaat; of de zelfopladende versie - LC 500h die als wereldprimeur uitgerust is met een viertraps Multi Stage Hybrid System; een 3,5-liter V6 benzinemotor gecombineerd met een geavanceerde elektromotor.

Naast de vooraanstaande kleur - Terrane Khaki - is de Limited Edition ook verkrijgbaar in Graphite Black en Sonic Titanium

De eerste leveringen van de 2020 Lexus LC 500 Limited Edition zijn vanaf november 2019 voorzien.

Over Lexus Belgium